Support

Support

Drift og support af hjemmeside

til en fair pris

Vi opdaterer hjemmesiden

Vi opdaterer din hjemmeside med modtaget materiale fra dig, såsom billeder og tekst, når nyt indhold skal ind på hjemmesiden.

KVALITETS SERVICE TIL EN FAIR PRIS

Vi tror på, at vi med det korrekte setup og de rigtige mennesker ombord, kan yde en service som rækker langt udover vores priser.

SLip bekymringerne omkring driften

Vi overvåger og sørger for at din hjemmeside er sikker, opdateret, sikret mod hacking og tager daglige backup.

ingen binding

Hos os er du ikke bundet af nogen form for gebyrer eller binding. Opsig kvit og frit fra måned til måned.

driftaftale

dette får du med

Effektiv og hurtigt support - personlig kundesupport udover det sædvanlige - vi gør dig tryg.

FRA

389,-

KR. / MÅNED
& INGEN BINDING

Løbende opdatering

Lad os stå for at opdatere virksomhedens hjemmeside eller webshop med nyt indhold. Som standard følger der en times support med i hver driftaftale, og for denne kan vi nå optil flere opdateringer som nyheder, nye medarbejdere, referencer osv. Skulle behovet være for flere timer: jamen så skruer vi op!

Hurtig support

Vi tilbyder altid en funktionel og hurtig support med dig på sidelinjen. Når du ønsker hjælp og/eller skal have besvaret et spørgsmål, gør vi alt for at svare dig hurtigst muligt, og som minimum samme dag. Vi hader nemlig selv dårlig support, og har derfor prioriteret dette højt.

30% rabat

på vores

faste timepris

Videreudvikling af eksisterende produkt

En hjemmeside og en webshop er et projekt af uendelige muligheder, som vi altid kan optimere og videreudvikle.

Fast og fair pris

Vi garanterer at du får en “all in one solution” med en fast og fair pris der er til at betale. Du betaler for det du har brug for, og ikke mere end det. Vores pakker og løsninger er designet til at du kan finde lige præcis den løsning der passer dig og din virksomhed bedst.

99,99% oppetid

Vi overvåger din side 24/7, og opstår der et problem får vi besked herom. Vi finder fejlen og sørger for at den hurtigt bliver udbredt med det samme. Oftest før dig selv og eventuelle besøgende bemærker dette.

Høj hastighed

Vi sørger for at din hjemmeside og webshop altid indlæses lynhurtigt, uanset hvilket device du benytter - om det er computer, telefon eller tablet. Dette gælder også dage hvor der forventes ekstra meget press og besøgende på siden.

Sikker levering og opbevaring af data

Vi sørger for at dine indtastede, personlige data opbevares sikket og fortroligt. Vi passer på indtastede brugernavne, emailadresser og andre fortrolige oplysninger som dine forbrugere konverterer gennem din hjemmeside.

Sikkerhed af hjemmesider

Vi sørger for at du kan sove trygt om natten, velvidende at din hjemmeside er i sikre hænder. Din hjemmeside er maksimalt beskyttet mod alle former for udefrakommende trusler. Dette gør vi eksempelvis ved at kryptere al trafik til og fra hjemmesiden.

Daglig backup

Vi sørger for en daglig backup af din virksomheds hjemmeside og wepshop. Udover sikkerheden i at tage en daglig backup af ens hjemmesiden, er muligheden også tilstede at genskabe tilbage ved tilfælde af fx egenredigering på hjemmesiden.

"Vi udvikler os gennem vores kunders vækstrejse. Oftest starter løsningerne i de små, og i tæt samspil med virksomheden bygger vi mere på løsningen."

Alexander Mosevang Christensen
COO & Founder
Integrationer

skab mere tid i virksomheden

Vi integrerer med alle de største webshop- og økonomisystemer. Vi sørger for overførsel og oprettelse af ordre, varer og kunder, samt holder styr på dine lagertal. Findes din integration ikke, så kontakt os. Oftest kan vi hjælpe alligevel.

bestil tilbud

Start uforpligtende
dialog med os

Vi ønsker at starte en dialog med jer!
Lad os tage en uforpligtende snak, hvori I fortæller om jeres virksomhed og jeres ambitioner for et kommende projekt. Vi lytter til jeres ønsker og drømme for en fremtidig løsning, men I skal ikke forvente at vi blot stopper her. I vores dialog med jer bruger vi vores proaktive rådgivning for at tilpasse projektet til den bedst mulige løsning for jeres virksomhed.
bliv kontaktet af WEBFAIR