Hjemmesider

Ny hjemmeside

FRA

419,-

KR. / MÅNED
& INGEN BINDING

Vi udvikler jeres hjemmeside fra bunden, efter jeres ønsker og behov.

4 (ud af mange) grunde til at vælge os

Det skal være nemt at få et professionelt produkt hos os. Derfor tager vi altid udgangspunkt i samme proces, og tilpasser efter kundens ønsker. Vores produkter og processer er baseret på erfaringer fra mange hundrede projekter - det er din sikkerhed.

Vi bygger

Når vi har modtaget materiale fra dig, såsom billeder og tekst, begynder vi at opsætte din nye hjemmeside. Oftest er den klar indenfor en uge.

target

Vi har fokus på at skabe konventeringer, og derfor er vores udvikling med øje for design og forbruger.

WordPress

Vores hjemmesider er opbygget og udviklet i WordPress. Det er det mest benyttede CMS-system i verden, hvilket giver en garanti for funktionalitet og kvalitet.

ingen binding

Hos os er du ikke bundet af nogen form for gebyrer eller bindin. Opsig kvit og frit fra måned til måned.

processsen

et simpelt forløb

Det skal være nemt at få lavet en professionel hjemmeside hos os. Derfor tager vi altid udgangspunkt i samme proces,
som er baseret på erfaringer fra mange hundrede projekter. Det er din garanti for kvalitet og tryghed.

1

Opstart

Ikke to kunder er ens. Bestil via vores formular eller ring til os, så finder vi sammen den bedste løsning for dig og dine ønsker.

2

Progammering

Når vi har modtaget materiale fra dig, såsom billeder og tekst, begynder vi udvikling og opsætning af din nye hjemmeside.

3

Tilpasning

Ofte skal der tilrettes en smule. De rettelser laver vi i tæt samarbejde med dig, så hjemmesiden kommer til at matche dine ønsker og forventninger.

4

lancering

Når vi er kommet i mål med design og funktionalitet, er næste skridt at lancere siden. Vi offentliggør siden og du er nu klar til at prmoviere nye side.

VÆrdier

dette får du også med

Vi tror på gennemsigtighed og tryghed. Derfor er vi overbevist om at hjemmesider på abonnement er fremtiden. Hos os inkluderer alle abonnementer en supportaftale, daglig backup, monitorering og sikkerhedsopdateringer.

brugervenlig

Vores hjemmesider er nemme at redigere, tilgå og finde rundt i. Gennem et overskueligt adminmodul har du fuld kontrol.

sikkerhed

Vi sørger for at du kan sove trygt om natten, velvidende at din hjemmeside er i sikre hænder. Vi sørger for sikkerheden.

WordPress

Vi bygger og udvikler hjemmesider i WordPress. Det er brugervenligt og ubegrænset, og er samtidig et trygt og sikkert CMS system der virker.

Supportaftale

Skulle uheldet være ude, eller har du brug for at få tilrettet et billede eller en tekst. Så er vi kun en mail eller et opkald væk. Du er fuldt dækket.

mobiloptimeret

Vi laver kun hjemmesider med responsivt design og høj brugervenlighed, der passer til både tablets, computer og smartphones.

Videreudvikling

Lad os ikke stoppe her! Vi videreudvikler med jer og skaber de nødvendige produkter der skal til for at vækste og skabe resultater.

forbrugsdesign

ET DESIGN SOM RAMMER NETOP DIN MÅLGRUPPE

Vi hos Webfair skaber din visuelle identitet med et brugervenligt og og indbydende design som rammer lige præcis din målgruppe.

Et godt design leder til handling og dialog, hvilket skaber vækst, resultater og bundlinje.

Vi gør alt for at forstå dig og dine kunder, og sørger for at du føler dig tryg i hele processen gennem personlig rådgivning og vejledning. 

Vi skræddersyr en professionel og troværdig hjemmeside til dig, med et unikt design der går i tråd med virksomhedens DNA og afspejler kerneværdier, så du får en hjemmeside/webshop som får kunderne til at vælge dig fremfor dine konkurrenter.  

Mobiloptimeret løsning

Responsive hjemmesider

En hjemmeside er til for at kunne formidle din virksomheds budskab bedst muligt, samt være virksomhedens visuelle identitet udadtil.

Derfor er det ekstremt vigtigt, at du uanset enhedstype, tid og sted, altid kan se og interagere med indholdet. Derfor er en responsiv løsning vigtig for dig. 

Vores responsive designs tilsikrer at du bedst muligt kan se og interagere med design og funktioner på alle typer skærme og browsere – derfor kan du trygt slippe dine bekymringer om mistet salg og konvertering som udfald af design og funktionalitet. 

udvikling af hjemmeside

hvorfor have en hjemmeside?

En professionel  hjemmeside er for mange en vigtig salg og leadgenerator. Vi ser det som det startstedet for dialog og kommunikation – både med jeres nuværende og  fremtidige kunder, dine medarbejdere, samarbejdspartnere, osv. Det er huset hvor alle dine kanaler og integrationer går til og fra.  Om vi taler sociale medier som LinkedIn og Facebook, eller e-mailmarketing og Analytics, så er det kanaler der går til og fra din hjemmeside.  

En god hjemmeside skaber kontakt, dialog, forståelse og vækst. 

Det skal være en god oplevelse at besøge din hjemmeside, og  derfor er det ekstra vigtigt at der er lagt tid og tanker i et brugervenligt design, solid funktionalitet og en rød tråd.

"Vi brænder for at vækste virksomheder via deres visuelle identitet"

Mike Lolk
CEO & Founder
Integrationer

skab mere tid i virksomheden

Vi integrerer med alle de største webshop- og økonomisystemer. Vi sørger for overførsel og oprettelse af ordre, varer og kunder, samt holder styr på dine lagertal. Findes din integration ikke, så kontakt os. Oftest kan vi hjælpe alligevel.

bestil tilbud

Start uforpligtende
dialog med os

Vi ønsker at starte en dialog med jer!
Lad os tage en uforpligtende snak, hvori I fortæller om jeres virksomhed og jeres ambitioner for et kommende projekt. Vi lytter til jeres ønsker og drømme for en fremtidig løsning, men I skal ikke forvente at vi blot stopper her. I vores dialog med jer bruger vi vores proaktive rådgivning for at tilpasse projektet til den bedst mulige løsning for jeres virksomhed.
bliv kontaktet af WEBFAIR