Om os

Hvad er webfair?

innovativt og moderne webbureau

til en fair pris

Fra Iværksætter til iværksætter

Vi tilbyder det bedste fra et mix af en iværksætterkultur og et organiseret setup. Vi relaterer til opstartsproblemer og hjælper virksomheder ud over rampen.

kvalitets service til en fair pris

Vi tror på, at vi med det korrekte setup og de rigtige mennesker ombord, kan yde en service som rækker langt udover vores priser.

Forståelse og dialog i øjenhøjde

Ingen problemer er for store eller for små. Vi har både udviklere, grafikere, revisorer og projektledere siddende klar.

ingen binding

Gennem hundredvis af tilfredse kunder og fuld transparens, tror vi på vores løsning. Hos os kan du derfor opsige dit abonnement fra måned til måned.

vores proces

vi arbejder simpelt & ligetil

Det skal være nemt at få lavet en professionel hjemmeside hos os. Derfor tager vi altid udgangspunkt i samme proces, som er baseret på erfaringer fra mange hundrede projekter. Det er din garanti for kvalitet og tryghed.

1

Opstart

Ikke to kunder er ens. Bestil via vores formular eller ring til os, så finder vi sammen den bedste løsning for dig og dine ønsker.

2

Udvikling

Når vi har modtaget materiale fra dig, såsom billeder og tekst, begynder vi udvikling og opsætning af din nye hjemmeside.

3

Tilpasning

Ofte skal der tilrettes en smule. De rettelser laver vi i tæt samarbejde med dig, så hjemmesiden kommer til at matche dine ønsker og forventninger.

4

Lancering

Når vi er kommet i mål med design og funktionalitet, er næste skridt at lancere siden. Vi offentliggør siden og du er nu klar til at prmovere nye side.

kunderelation

vi tror og bygger på langsigtede samarbejder

Vi gør en dyd ud af at skabe en stærk relation til og med dig som kunde. Vi ønsker at du skal have en god oplevelse med dit nye produkt, om det er en hjemmeside, webshop eller noget helt tredje. Vi ser det som en investering i din virksomhed.


WEBFAIR tror på udvikling og vi bestræber os dagligt på at være innovative og kreative med alt vi foretager os.

Historien bag

Fra iværksættere til iværksættere

Vi startede WEBFAIR i 2021, med en klar vision om at gøre det nemt for iværksættere at få opbygget en ny hjemmeside eller webshop helt simpelt og enkelt, uden besvær og unødvendige gebyrer.  

Vi brænder for at vækste virksomheder både via deres visuelle identitet, samt via optimering af deres drift.

Det der gør os unikke, er vores sammenhæng mellem pris og kvalitet. Vi tilbyder en all in one solution –  en samlet pakke, med fuld transparens og fair priser. Vi er ærlige hele vejen rundt, fra start til slut.  

"Vi brænder for at vækste virksomheder via deres visuelle identitet"

Mike Lolk
CEO & Founder
medarbejdere

folkene bag webfair

Vi har den fulde palette i WEBFAIR. Vi står med et stærkt team der tilbyder kompetencer indenfor programmering, projektledelse, grafik, branding, økonomisk rådgivning, kundesupport og meget mere. Er du vores næste profil?

mike lolk

CEO & FOUNDER

AleXAnder Mosevang Christensen

COO & FOUNDER

skal du med på holdet?

Vi er altid på udkig efter motiveret og energiske talenter. ANSØG: JOB@WEBFAIR.DK LEDIGE STILLINGER: Wordpress Profil - Se stillingsopslag i PDF

+ Danmarks mest engageret supportteam

Vi har et fantastisk hold af dygtige supportmedarbejdere, som assisterer vores kunder med alle problemstillinger.

Integrationer

skab mere tid i virksomheden

Vi integrerer med alle de største webshop- og økonomisystemer. Vi sørger for overførsel og oprettelse af ordre, varer og kunder, samt holder styr på dine lagertal. Findes din integration ikke, så kontakt os. Oftest kan vi hjælpe alligevel.

bestil tilbud

Start uforpligtende
dialog med os

Vi ønsker at starte en dialog med jer!
Lad os tage en uforpligtende snak, hvori I fortæller om jeres virksomhed og jeres ambitioner for et kommende projekt. Vi lytter til jeres ønsker og drømme for en fremtidig løsning, men I skal ikke forvente at vi blot stopper her. I vores dialog med jer bruger vi vores proaktive rådgivning for at tilpasse projektet til den bedst mulige løsning for jeres virksomhed.
bliv kontaktet af WEBFAIR