FAQ

FAQ

DER FINDES INGEN DUMME SPØRGSMÅL

FAQ

Vi har samlet de hyppigst stillede spørgsmål nedenfor. Er du allerede kunde og har spørgsmål til dit produkt? Brug da vores Knowledge Base.

Video vejledninger

I første halvår af 2022 lancerer vi en videoportal som et supplement til vores Knowledge Base. Har finder du mere tekniske vejledninger.

Kan du ikke finde svar?

Vi sidder klar på både telefon, chat og e-mail. Du kan fange os på tlf. 93 93 91 93. Du finder vores chatsupport nede i højre hjørne af skærmen.

Oftest stillede spørgsmål

Vi har samlet alle de hyppigst forekomne spørgsmål nedenfor.

Har du allerede en hjemmeside eller webshop, hjælper vi meget gerne med overflytning til os. Du vil stadig selv have ejerskab over siden. Flytter du siden til os, vil du automatisk få en supportaftale, så du er dækket af backup, sikkerhedsopdateringer, mv. Har du brug for at få lavet justeringer til dit indhold og/eller design, hjælper vi også gerne med det. 

Hvis du allerede ejer et domæne, få du domænets pris i rabat.

Nej, det skal du ikke. Vi ringer dig op for at høre om dine ønsker, hvorefter vi går igang med at indkøbe domæne og hosting. Herefter går vi igang med opsætning af din nye hjemmeside/webshop/integration. Det eneste du selv er ansvarlig for, er indhold (billeder, tekster, produkter, mv.).

Vi har ingen binding på vores produkter. Du kan opsige fra måned til måned. 

Selvfølgelig! Du kan ringe til os man-fre, fra kl. 08.00 – 16.00. 

Ved køb af ny hjemmeside hos Webfair:
Køber du en ny hjemmeside på abonnement hos os, vil du selv stå for 100% ejerskab af dit domæne. Vi ejer hosting og filer. Forud for enhver aftale, fastsætter vi en frikøbspris på din hjemmeside, så skulle du ønske at afslutte din aftale med os, kan du altid få din hjemmeside med dig. Prisen varierer alt afhængig af størrelse og omfang, men vil typisk ligge på en pris mellem kr. 5.000 og 15.000. Det månedlige abonnement skal ses som en all-in-one løsning, hvor du betaler for fuld support, backup, hjælp og leje af hjemmeside. 

Ved køb af ny webshop hos Webfair:
Køber du en ny webshop på abonnement hos os, vil du selv stå for 100% ejerskab af dit domæne. Vi ejer hosting og filer. Forud for enhver aftale, fastsætter vi en frikøbspris på din webshop, så skulle du ønske at afslutte din aftale med os, kan du altid få din hjemmeside med dig. Prisen varierer alt afhængig af størrelse og omfang, men vil typisk ligge på en pris mellem kr. 5.000 og 15.000. Det månedlige abonnement skal ses som en all-in-one løsning, hvor du betaler for fuld support, backup, hjælp og leje af webshop. 

Ved overflytning af eksisterende webshop/hjemmeside til Webfair:
Overflytter  du en eksisterende hjemmeside eller webshop til os, vil du selv stå for 100% ejerskab af dit produkt, og du kan til enhver til opsige din aftale og gratis tage dit produkt med videre. 

Har du allerede en fysisk butik hvor du har en indløsningsaftale, så kan vi i 9/10 tilfælde koble din webshop op på samme aftale. Har du ikke i forvejen en indløsningsaftale, opsætter vi din webshop med en betalingsgateway, så du kan tage imod betalinger. 

Vi tror på en revolutionering af markedet for udvikling og design af hjemmesider og webshops. Hver eneste år kommer der tusindvis af nye funktioner og markedet for online handel får hele tiden højere standarder. Men en løsning hos os er du sikret at din løsning ikke forældes, og du har adgang til et 100% dansk team bestående af udviklere, supportere, grafikere, projektledere og revisorer. Det sikrer dig en kyndig 360-graders rådgivning.

Kontakt os

Kan du ikke finde hvad du har brug for?

Vi er tilgængelige og tøv derfor ikke med at kontakte os!
kom i kontakt med WEBFAIR